Te huur

8 persoons vakantiehuis

Nyskoga, provincie Värmland, Zweden

In voorjaar, zomer en herfst ideaal voor wandelen (diverse gemarkeerde wandelroutes voor de deur), paardrijden, mountainbiken (fietsen zijn te huur), kanoën, roeien en vissen(Canadese kano en roeiboot te huur) of voor skiën, langlaufen en zelfs paardrijden in de winter of natuurlijk gewoon om te genieten van de rust in de onmetelijke Zweedse natuur)

Indeling

Begane grond

 • hal, garderobe, woonkamer met houtkachel, zithoek, TV en radio
 • eetkeuken met eethoek en koelkast, elektrisch kooktoestel, oven, magnetron, koffiezetautomaat, bestek en servies
 • drie slaapkamers met elk een tweepersoonsbed
 • badkamer met douche, wastafel en toilet

Kelderverdieping

 • slaapkamer met twee bedden
 • nieuwe ruime sauna
 • toiletruimte met toilet en wastafel
 • was- en droogruimte met een wasmachine, droger, vaatwasser en vrieskist

buitenterras (twee veranda's) en tuin

 • grote houtgestookte hottub
 • nieuwe garage
 • houten tuinmeubelen en parasol
 • barbecue
 • speeltoestel met twee schommel en een duo-schommel

Voorwaarden, prijzen en beschikbaarheid

Huurvoorwaarden

Huurperiode

De huurperiode per week is van zaterdag 15.00 uur t/m zaterdag 10.00 uur. Alle andere periodes (bijv. weekend, midweek of anderszins) zijn bespreekbaar.

Bedlinnen (dekbedhoezen en slopen), handdoeken, theedoeken en dergelijke dienen door de huurder zelf meegenomen te worden of kunnen worden gehuurd (dekbedden zijn aanwezig).

Financieel

De huurprijzen:
hoogseizoen (zie kalender): € 550,00
laagseizoen (zie kalender): € 400,00

Betaling huursom

20% van de huursom dient binnen 14 dagen na reservering betaald te zijn. Bij niet tijdige betaling behoudt de verhuurder zich het recht voor om de huurovereenkomst te annuleren.

Het restant van de reissom dient uiterlijk 6 weken voor de aanvang van de huurperiode betaald te zijn. Bij niet tijdige betaling behoudt de verhuurder zich het recht voor om de huurovereenkomst te annuleren.

Bij annulering tussen 14 dagen na reservering en zes weken voor aanvang van de huurperiode is huurder 20% van de huursom verschuldigd. Bij annulering tijdens de laatste zes weken voor aanvang van de huurperiode is huurder de volledige huursom verschuldigd. Wij raden dan ook een adequate annuleringsverzekering aan.

Wanneer de woning alsnog wordt verhuurd, is er geen vergoeding door huurder verschuldigd.

Energiekosten en belastingen

In tegenstelling tot vele andere verhuurders zijn bij ons alle kosten voor water, elektriciteit, hout en pellets (verwarming), ook voor de sauna en hottub en ook 's winters, bij de huur inbegrepen. Eventuele toeristenbelasting is ook in de huur begrepen.

Overig

De sleutel kan worden opgehaald bij de eigenaren (Jo en Tiny Berger in Nyskogagården (200 meter van de vakantiewoning) en wordt op de dag van vertrek uiteraard weer bij hen ingeleverd.

Baby-/Kinderbedje wordt op aanvraag gratis ter beschikking gesteld.

Paardrijden voor beginners of gevorderden kan op aanvraag voor u worden geboekt (groepstochten van halve of hele dagen; mogelijk in alle jaargetijden).

De huurprijs is exclusief schoonmaakkosten. U maakt voor vertrek zelf de woning grondig schoon of laat dat door ons doen voor 40 euro.

Huisdieren zijn in de vakantiewoning niet toegestaan.

Huurder verplicht zich de verhuurder onverwijld op de hoogte te stellen van vernielingen, beschadigingen etc. en is aansprakelijk voor de daardoor ontstane kosten.

Roken is niet toegestaan in de woning.

Schoonmaken

Huurder doet de grondige schoonmaak van de woning. De huurder verplicht zich het vakantiehuis dus brandschoon achter te laten.

Beschikbaarheid

Klik hier voor een kalender

Alternatieve woningen bij volgeboekte periodes.

Wij kunnen u via kennissen een 6- of een 7-persoonswoning verhuren wanneer onze woning in de door u gewenste periode bezet is of wanneer u meerdere woningen wenst te huren. Deze woningen bevinden zich eveneens in Nyskoga. Vraag gerust naar de mogelijkheden.